DEVELOPMENT OF GASTRONOMIC TOURISM IN UZBEKISTAN
Maqola haqida umumiy ma'lumotlar
The article is devoted to the study of the basics of gastronomic tourism, the history of its origin. The article also reviewed the pace of development of gastronomic tourism in Uzbekistan.
1. Голубева В. Л., Кусков А. С. – Туроперейтинг: учебник / В. Л. Голубева, А. С. Кусков. – Москва.: ФОРУМ, 2009. –.400 с.
2. Гуляев В.Г. Организация туристской деятельности: учебное пособие / Гуляев В. Г.– М.: Ноллиджи, 1996. – 312 с.
3. Кузнецова Ю. В., Кириллова А. Т., Карпова Г. А., Воскобойникова Н. Н, Маслова Е. В. Труды академии туризма. Выпуск 5 – СПб.: Невский Фонд – 2003. - 346 с.
4. Мозолевская М. Е. Рубрика «Главное событие» / М.Е. Мозолевская // Первое, второе, третье. – 2011. – № 4 (3). – С. 13–17.
5. Туризм, гостеприимство, сервис: словарь – справочник / Г. А. Аванесова, Л. П. Воронкова, В. И. Маслов, А. И. Фролов; под редакцией Л. П. Воронковой. – М.: Аспект Пресс, 2002. – 215 с.
6. Гастрономический туризм [Электронный ресурс]: Официальный сайт гастрономического туризма в России. – 2008. – Режим доступа: http://www.gastrotur.ru – 05. 03. 2011.
7. International culinary tourism association [Электронный ресурс]: Официальный сайт международной ассоциации гастрономического туризма. – 2003. – Режим доступа: http://www.culinarytourism.org – 02. 03. 2011.
Komiljanova, E. U. (2022). DEVELOPMENT OF GASTRONOMIC TOURISM IN UZBEKISTAN. Academic Research in Educational Sciences, 3(7), 190–196. https://doi.org/
Komiljanova, Ezozkhon. “DEVELOPMENT OF GASTRONOMIC TOURISM IN UZBEKISTAN.” Academic Research in Educational Sciences, vol. 7, no. 3, 2022, pp. 190–196, https://doi.org/.
Komiljanova, U. 2022. DEVELOPMENT OF GASTRONOMIC TOURISM IN UZBEKISTAN. Academic Research in Educational Sciences. 7(3), pp.190–196.